Pollastre a la riojana

Ingredients

  • 1 pollastre tallat en 8 trossos
  • 125 g de xoriso
  • 1 pebrot vermell gros
  • 300 ml de vi negre
  • 1 pastilla de caldo
  • 300 ml d'agua
  • Oli, sal, pebre
  • Farina

6 racions

Elaboració

Salpebreu el pollastre i passeu-lo per farina.
Escalfeu oli en una cassola, daureu el pollastre per tots costats. Reserveu-lo.
Retireu una mica d'oli i afegiu-hi el pebrot tallat a tires; deixeu-les coure lentament uns 12 minuts; afegir el vi, deixeu-lo evapora i col·loqueu-hi damunt els trossos de pollastre; talleu el xoriso a rodanxes i afegiu-les a la cassola.
Diluir la pastilla de caldo amb l'aigua i afegiu-lo a la salsa, tapar i deixar coure uns 25 minuts a foc suau.
Quan el pollastre estigui al punt, destapeu-lo i deixeu que redueix una mica la salsa.
Comproveu el punt de sal i pebre

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: