Fricando de peix

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebreu el rap, enfarineu-lo i passeu-lo per la paella amb oli calent. Reserveu-lo.
Amb el mateix oli salteu les gambes i reserveu-les.
Aboqueu aquest mateix oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba i els porros ben trinxats, juntament amb la cabeça d'all sencera. Afegiu-hi el vi. Quan s'hagi evaporat incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Poseu-hi sal, pebre i un xic de sucre.
Bulliu els pèsols i obriu les cloïsses a vapor.
Netegeu les llenegues, trossejeu-les i salteu-les en una paella; afegiu-hi els pèsols i els moixernons, que abans haureu posat en remull i, flamegeu-los amb la meitat del conyac.
Incorporeu-ho a la cassola, remeneu-ho una ica, afegiu-hi el rap i flamegeu-ho de nou amb la resta del conyac.
Cobriu-ho tot amb el fumet i coeu-ho uns minuts.
Finalment, incorporeu-hi les gambes les cloïsses i empolseu-ho amb julivert.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se