Fricando de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls o cuites de rap
- 300 g de cloïsses
- 1 pot de llenegues
- 8 gambes
- 500 g de tomàquets madurs
- 200 g de pèsols
- 1 ceba grossa
- 1 cabeça d'alls
- Farina
- 3 porros
- 100 ml de vi blanc
- 100 ml de conyac
- 400 ml de fumet
- 20 g de moixernons
- Julivert, sal i oli
- Pebre blanc
4 racions
Elaboració
Salpebreu el rap, enfarineu-lo i passeu-lo per la paella amb oli calent. Reserveu-lo.
Amb el mateix oli salteu les gambes i reserveu-les.
Aboqueu aquest mateix oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba i els porros ben trinxats, juntament amb la cabeça d'all sencera. Afegiu-hi el vi. Quan s'hagi evaporat incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Poseu-hi sal, pebre i un xic de sucre.
Bulliu els pèsols i obriu les cloïsses a vapor.
Netegeu les llenegues, trossejeu-les i salteu-les en una paella; afegiu-hi els pèsols i els moixernons, que abans haureu posat en remull i, flamegeu-los amb la meitat del conyac.
Incorporeu-ho a la cassola, remeneu-ho una ica, afegiu-hi el rap i flamegeu-ho de nou amb la resta del conyac.
Cobriu-ho tot amb el fumet i coeu-ho uns minuts.
Finalment, incorporeu-hi les gambes les cloïsses i empolseu-ho amb julivert.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1353 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.