Fricando de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls o cuites de rap
- 300 g de cloïsses
- 1 pot de llenegues
- 8 gambes
- 500 g de tomàquets madurs
- 200 g de pèsols
- 1 ceba grossa
- 1 cabeça d'alls
- Farina
- 3 porros
- 100 ml de vi blanc
- 100 ml de conyac
- 400 ml de fumet
- 20 g de moixernons
- Julivert, sal i oli
- Pebre blanc
4 racions
Elaboració
Salpebreu el rap, enfarineu-lo i passeu-lo per la paella amb oli calent. Reserveu-lo.
Amb el mateix oli salteu les gambes i reserveu-les.
Aboqueu aquest mateix oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba i els porros ben trinxats, juntament amb la cabeça d'all sencera. Afegiu-hi el vi. Quan s'hagi evaporat incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Poseu-hi sal, pebre i un xic de sucre.
Bulliu els pèsols i obriu les cloïsses a vapor.
Netegeu les llenegues, trossejeu-les i salteu-les en una paella; afegiu-hi els pèsols i els moixernons, que abans haureu posat en remull i, flamegeu-los amb la meitat del conyac.
Incorporeu-ho a la cassola, remeneu-ho una ica, afegiu-hi el rap i flamegeu-ho de nou amb la resta del conyac.
Cobriu-ho tot amb el fumet i coeu-ho uns minuts.
Finalment, incorporeu-hi les gambes les cloïsses i empolseu-ho amb julivert.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2243 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.