Fricando de peix

Ingredients

  • 4 talls o cuites de rap
  • 300 g de cloïsses
  • 1 pot de llenegues
  • 8 gambes
  • 500 g de tomàquets madurs
  • 200 g de pèsols
  • 1 ceba grossa
  • 1 cabeça d'alls
  • Farina
  • 3 porros
  • 100 ml de vi blanc
  • 100 ml de conyac
  • 400 ml de fumet
  • 20 g de moixernons
  • Julivert, sal i oli
  • Pebre blanc

4 racions

Elaboració

Salpebreu el rap, enfarineu-lo i passeu-lo per la paella amb oli calent. Reserveu-lo.
Amb el mateix oli salteu les gambes i reserveu-les.
Aboqueu aquest mateix oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba i els porros ben trinxats, juntament amb la cabeça d'all sencera. Afegiu-hi el vi. Quan s'hagi evaporat incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Poseu-hi sal, pebre i un xic de sucre.
Bulliu els pèsols i obriu les cloïsses a vapor.
Netegeu les llenegues, trossejeu-les i salteu-les en una paella; afegiu-hi els pèsols i els moixernons, que abans haureu posat en remull i, flamegeu-los amb la meitat del conyac.
Incorporeu-ho a la cassola, remeneu-ho una ica, afegiu-hi el rap i flamegeu-ho de nou amb la resta del conyac.
Cobriu-ho tot amb el fumet i coeu-ho uns minuts.
Finalment, incorporeu-hi les gambes les cloïsses i empolseu-ho amb julivert.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!