Seitons adobats en vinagre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Netegem els seitons.Traiem el cap i l'espina central.
Els partim en dues meitats cadascun. Amb pinces acabem de treure algunes espines més petites.
En una safata hi posem aigua freda i els seitons que quedin coberts.
Canviem l'aigua unes 3 vegades, fins que quedin nets de restes de sang. Així ens quedarà una carn blanca i neta.
Escorrem bé l'aigua.
Anem posant els seitons nets en un recipient per capes.
Una base de sal, una capa de seitons ben posats, ho cobrim amb vinagre, una capa de seitó, salem i cobrim amb oli,
així successivament fins a tenir tot el peix ben col·locat.
Fet això, els cobrim amb paper film transparent i el congelem 48 hores. Els congelem per assegurar que no hi ha anisakis,
paràsit que pot infectar el peix cru.
Passades les 48h els descongelem i els rentem amb aigua 2-3 vegades per treure l'excés de sal i de vinagre,
amb cura perquè no se'ns trenquin
Per acabar, els cobrim amb l'oli d'oliva i per sobre hi posem l'all i julivert ben picat.
Ja es poden menjar.

40min

Notes

En el temps no he considerat el de congelació, evidenment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se