Picantó rostit al forn amb patates fregides

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Salpebrem el picantó, l'untem amb oli i el posem en una safata de forn,
amb el pit cap amunt, i hi afegim un got d'aigua.
El posem al forn, prèviament escalfat a 140 graus, durant 20 minuts.
Passat aquest temps, hi afegim el vi i mirem si cal posar-hi més aigua.
Ho deixem al forn durant 20 minuts més, a una temperatura de 160 graus
amb el gratinador perquè quedin ben daurat.
A continuació, reservem el picantó, amb el suc que ha quedat.
Mentre es cou el picantó, fem patates fregides per acompanyar-lo.
Servim mig picantó per persona acompanyat amb les patates fregides.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se