Crema d'espinacs i carbassó amb ou dur

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem i piquem la ceba molt menuda. Pelem i trossegem la patata. Netegem i rentem els espinacs.
Pelem els carbassons i els tallem a rodanxes.
Fonem la mantega en una cassola a foc suau i sofregeix la ceba i la patata durant 6 o 7 minuts.
Quan estigui daurada la ceba hi afegim el carbassó. Deixem coure durant 5 minuts més.
Incorporem els espinacs en una olla amb el brou a la cassola, fes un tomb a tot plegat i aboca el brou.
Tapem l'olla i deixem que cogui 45 minuts a foc suau. Uns 20 minuts abans hi posem el carbassó i que cogui tot junt.
Ho posem tot en el robot de cuina per triturar-ho (espinacs, carbassó, ceba, patata, crema de llet i formatgets).
Quan ho triturem hi incorporem més brou de verdures si volem que la crema sigui menys espessa.
Repartim la crema en quatre bols i hi ratllem un ou dur. Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
Podem servir la crema freda o calenta.

1h 50min

Notes

Els espinacs poden ser congelats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se