Fideus japonesos "Nyúmen" amb espardenyes i secret ibèric a la planxa

Categoria:
Típica de: Japó
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

En una olla hi posem el brou i una mica de sal. Hi tirem el fideus quan arrenqui el bull i ho deixem coure el temps indicat en el paquet.
Mentre, salpebrem el secret ibèric i el coem en una planxa previament calenta, uns 4 minuts per costat. Reservem els talls.
Netegem la planxa amb oli i paper de cuina i hi posem les espardenyes fins que s'obrin . Les traiem de la closca i reservem.
En un plat fondo hi posem les algues que s'han hidratat amb els fideus, el secret ibèric i dues espardenyes per persona.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se