Costellam de porc rostit amb cervesa negra i mostassa antiga
Ingredients
- 1 kg de Costella de porc
- 2 Cebes mitjanes
- 2 Patates
- 1 All
- Llard
- Farina
- Pa ratllat
- 1 Tassa de brou
- 1 Tassa de cervesa negra
- Mostassa antiga
- 1 Fulla de llorer
- Sal i pebre
Elaboració
En una olla amb aigua i una mica de sal coem les patates amb pell.
Quan l'aigua bull, ho deixem coure uns 10 minuts. Les reservem.
Posem el gra d'all sense pelar en una cassola amb llard.
Hi coem les costelles de porc, salpebrades, a foc viu uns 5 minuts i les retirem.
Han de quedar daurades per fora.
Incorporem una cullerada de farina a la cassola, que es desfaci bé i, tot seguit, les cebes ben picades.
Mentre, passem les costelles per pa ratllat i quan la ceba ja està rossa, es col·loquen a sobre.
Hi aboquem la tassa de brou i la de cervesa i s'hi afegeix el llorer, la sal, la mostassa antiga i el pebre al gust.
Ho coem tapat. Passats uns 10 minuts hi posem les patates reservades tallades a daus.
Ho deixem coure durant 10 minuts a foc baix. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: