Costellam de porc rostit amb cervesa negra i mostassa antiga

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i una mica de sal coem les patates amb pell.
Quan l'aigua bull, ho deixem coure uns 10 minuts. Les reservem.
Posem el gra d'all sense pelar en una cassola amb llard.
Hi coem les costelles de porc, salpebrades, a foc viu uns 5 minuts i les retirem.
Han de quedar daurades per fora.
Incorporem una cullerada de farina a la cassola, que es desfaci bé i, tot seguit, les cebes ben picades.
Mentre, passem les costelles per pa ratllat i quan la ceba ja està rossa, es col·loquen a sobre.
Hi aboquem la tassa de brou i la de cervesa i s'hi afegeix el llorer, la sal, la mostassa antiga i el pebre al gust.
Ho coem tapat. Passats uns 10 minuts hi posem les patates reservades tallades a daus.
Ho deixem coure durant 10 minuts a foc baix. Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se