Bacallà a la basca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassola amb oli sofregim els alls laminats. Quan estiguin dauradets, hi afegim la ceba picada ben fina.
Ho deixem sofregir fins que la ceba quedi transparent.
Salpebrem els lloms de bacallà, els enfarinem una mica i els afegim a la cassola del sofregit, juntament amb el vi blanc.
Rectifiquem de sal i pebre. Ho deixem coure tot junt durant uns 10 minuts.
Remenem la cassola com si féssim un pil-pil.
Hi posem una mica de julivert picat, els espàrrecs, els ous durs pelats i tallats per la meitat, els musclos i la patata partida
en quatre parts, ho deixem coure tot junt durant 5 minuts més.
Emplatem el bacallà amb els espàrrecs, els musclos, la patata partida i l'ou dur.
Ho salsem amb el suc de la cocció. Ja es pot servir el plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se