Crema de coco i caramel amb fruites fresques

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posa 100 grams de sucre i 50 ml d'aigua en una cassola, bull amb el foc ben fort, no ho regiris molt.
Cuina per 5 a 8 minuts fins que l'almívar es posa d'un color groc caramel.
Aboca acuradament el caramel líquid en el fons dels motlles.
Mou els motlles, de manera que el caramel cobreixi el fons de cada motlle.
Bat, els ous en un bol, afegeix la resta del sucre i tota la barreja de crema de coco i la llet, barreja bé el conjunt.
Omple els motlles.
Col·loca els motlles sobre un drap que cobreixi el fons del recipient per al forn
Aboca aigua calenta fins que cobreixi dos terços dels motlles Preescalfa el forn a 160 graus i deixa coure de 25 a 30 minuts.
A continuació, retira i deixa refredar en els motlles.
Serveix desemmotllant amb un ganivet al llarg de la vora del motlle, tomba el contingut de la forma en un plat.
Col·loca la fruita al voltant de la crema de coco.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se