Macarrons amb beixamel

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una olla , un cassó i una picadora.

Elaboració

Primer de tot posem la pasta a bullir en aigua abundant , una mica de sal i un raig d´oli. Mentrestant fem la beixamel començant per escalfar la llet , després afegim la mantega , un cop desfeta la mantega , afegim sal , nou moscada i per ultim anem incorporant la farina fins a tenir una beixamel al nostre gust d´espessa. La mantenim tapada en el casso perquè no es refredi massa. Escorrem els macarrons i els posem en un plat o bol . Tallem el pernil dolç a daus molt petits i els barregem amb la beixamel. Seguidament posem la beixamel al recipient dels macarrons i barregem be tot el conjunt i servim .  

1h

Notes

La beixamel no ha deser molt espessa,ès millor que sigui una mica clareta per lligar amb els macarrons i l pernil picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se