Pastís de patata i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus (part alta- superior).
Reserva a banda uns quants trams de bacó.
Talla el bacó restant en trossos d'1 cm i les patates en rodanxes de 2 mm de gruix.
Pica finament les cebes tendres.
Escalfa l'oli en una paella, fregeix les patates i fregeix suaument a foc mitjà durant uns 15 minuts.
Agrega la cansalada i fregeix durant 5 minuts més. Condimenta amb sal i pebre.
Retalla el formatge al damunt de les patates i barreja bé la mescla.
Bat bé, els ous i aboca a la paella i cou a foc lent durant uns 5 minuts sense remoure.
Cobreix el pastís de patata amb les llesques de bacó reservades.
Col·loca la paella al forn i deixa que el pastís de patata, reposi com a mínim durant 5 minuts.
Treu del forn i empolvora amb cebollí.

Notes

No sempre ha de ser pastís de formatge. Molt ben agraït per tota la família, és un bon pastís de patata i bacó amb ous i formatge Gruyère. Molt apropiat també per a un bufet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se