Xucrut i patates al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla a daus petits, ½ ceba i el gra d'all
Salta en una paella amb 1 cullerada d'oli.
Afegeix la xucrut i el comi i cuina a foc lent durant uns 5 minuts
Talla les cebes restants en rodanxes fines, fregeix, i un cop cuites afegeix-li les ametlles cuites.
Fregeix les ametlles en una paella, amb 1 cullerada d'oli. Condimenta amb 1 cullerada de gingebre i una mica de sal.
Cuina la crema i 150 ml d'aigua, amb les espècies, sal, coriandre, pebre rosa i 2 cullerades de gingebre, separa i reserva.
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
Col·loca a capes, en una safata de forn, la xucrut, les patates i la ceba (3 capes).
Ruixa les capes amb la crema especiada.
A la penúltima capa, empolvora un terç del formatge ratllat, utilitzant la resta del formatge com a capa superior.
Enforma i cuina a 200 graus durant 1 hora, després deixa reposar durant 20 minuts i serveix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se