Postres de xocolata, nata i cireres

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prepara el púding de xocolata, segons les instruccions del paquet, amb la llet, el sobre de púding i el sucre, deixa refredar lleugerament.
Escorre les cireres en conserva, posa unes quantes a un costat per a la posterior decoració i reserva.
Bat la crema fins que estigui ben rígida i en dolsa amb el sucre.
Posa el púding de xocolata alternant amb les cireres en una copa de vidre. Finalment, amb una màniga pas telera posa per sobra, una bona capa de nata, i escampa pel damunt uns encenalls de xocolata ratllada.
Posa a la nevera i serveix ben fred.
La recepta és suficient per a quatre gots o copes.
Recepta font: chefkoch.de


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se