Mandonguilles amb alfàbrega tailandesa i salsa de mel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Mandonguilles :

Xarop:

4 racions

Elaboració

Mandonguilles:

Cuina l'api en aigua salada durant uns 3 minuts, escorre i reserva.
Remull el pa amb la llet durant uns 5 minuts.
En un bol, barreja la carn, el pa remullat amb la llet, l'ou, l'alfàbrega i l'api reservat, assaona i pasta bé fins que es formi una massa compacta, que no s'adhereix a les mans.
Amb les mans mullades fes mandonguilles d'aproximadament 4 cm. ø
Col·loca les mandonguilles a la safata de forn, sobre un full de paper i enforna al centre.
Cuina en el forn preescalfat a 240 graus durant uns 15 minuts

Xarop:

Bull la mel, la salsa de soja i l'aigua en un cassó, cuina uns 5 minuts fins que es formi una salsa de xarop.
Aboca una mica de salsa sobre les mandonguilles i serveix amb la salsa restant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se