Fruits vermells a la mel

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa a remull la gelatina en un bol amb aigua freda perquè s'estovi.
Cou 5 minuts la mel, el sucre, la menta i l'aigua.
Deixa reposar 10 minuts, i afegeix el suc de llimona.
Cola l'almívar i dissol la gelatina escorreguda.
Deixa refredar.
Reparteix les fruites en 4 copes o en un motlle humit.
Deixa quallar a la nevera.
Pots preparar aquestes postres el dia abans.
Resultarà millor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se