Xicoires gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla longitudinalment les xicoires.
Cuina amb aigua salada, i suc de llimona, durant uns 5 minuts a foc lent, retira-les i escorre.
Escorre els tomàquets, pela l'all, talla a la meitat, i junt amb la crema fes bullir a la mateixa paella
Posa tot en una tassa de mesurar i fes un puré.
Talla ben fi el cerfull, afegeix a la barreja junt amb el formatge, i assaona al gust.
Col·loca les xicoires, una al costa de l'altre en una safata d'aproximadament 2 litres
per al forn, ben greixada, i reparteix la salsa pel damunt.
Cuina uns 15 minuts al mig del forn preescalfat a 220 graus.
En lloc de tomàquets secs pots utilitzar olives verdes o negres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se