Pastís de xocolata (amb restes de turró de xocolata)

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Posem a escalfar el forn a 180 0 190º (segons el forn). Com diu el xef Jamie Oliver: hem de conèixer els nostres estris.
Primer desfarem la xocolata amb les restes del turró al bany maria.
Seguidament hi juntarem les mantegues.
Mentrestant barregerem el sucre amb els ous i ho afegirem a la xocolata.
Tot seguit hi anirem afegint la farina mentre remenem suaument.
És opcional afegir el llevat (si volem que quedi més flonjo). Si no ho fem ens quedarà més compacte i més humit per dins.
El motlle que farem servir l'untarem amb mantega i farina. La veritat és que jo sempre ho faig amb un pinzell de silicona untat amb oli d'oliva i em va molt bé (faig servir motlles de silicona).
24 minuts al forn i llest.
Desenmotllem i el decorem amb sucre o qualsevol altre ornament que vulguem.

35min

Notes

Avui l'he servit amb gelat de nous de macadamia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se