Pastís de xocolata (amb restes de turró de xocolata)

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr.Les restes del turró de xocolata
  • 100 gr. de xocolata Nestlé per postres
  • 125 gr. mantega salada
  • 75 gr. mantega
  • 4 ous
  • 15O gr. farina
  • 2OO gr.sucre
  • 1 sobre llevat Royal (opcional)

8 racions

Elaboració

Posem a escalfar el forn a 180 0 190º (segons el forn). Com diu el xef Jamie Oliver: hem de conèixer els nostres estris.
Primer desfarem la xocolata amb les restes del turró al bany maria.
Seguidament hi juntarem les mantegues.
Mentrestant barregerem el sucre amb els ous i ho afegirem a la xocolata.
Tot seguit hi anirem afegint la farina mentre remenem suaument.
És opcional afegir el llevat (si volem que quedi més flonjo). Si no ho fem ens quedarà més compacte i més humit per dins.
El motlle que farem servir l'untarem amb mantega i farina. La veritat és que jo sempre ho faig amb un pinzell de silicona untat amb oli d'oliva i em va molt bé (faig servir motlles de silicona).
24 minuts al forn i llest.
Desenmotllem i el decorem amb sucre o qualsevol altre ornament que vulguem.

35min

Notes

Avui l'he servit amb gelat de nous de macadamia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2448 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: