Pasta amb pèsols i mortadel·la

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua i sal fins que estigui al dente, escorre i reserva a la calor.
Pica la ceba, i talla en tires le mortadel·la.
Escalfa l'oli, a la mateixa paella, salta la mortadel·la, afegeix la ceba, i sofregeix a foc lent.
Aboca la crema, porta a ebullició i assaona al gust.
Afegeix els pèsols, i bull uns 2 minuts a foc lent.
Ruixa la salsa sobre la pasta, i adorna amb les tires de mortadel·la.
Si t'agrada, serveix amb formatge parmesà ratllat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se