Pits de pollastre embolicats amb cansalada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pollastre:

Salsa:

4 racions

Elaboració

Pollastre:

Calenta l'oli, salta la ceba, els pèsols caputxins i els tomàquets durant uns 3 minuts.
Afegeix el vi, i cuina fins que es redueixi completament.
Deixa refredar una mica.
Agrega a la barreja de verdures, la carn de botifarra fresca i assaona al gust.
Condimenta els pits de pollastre.
Col·loca sobre la superfície de treball, 3 làmines de cansalada, i reparteix ¼ de la massa, aplana i col·loca al damunt un pit de pollastre i embolica amb les làmines de cansalada, fes el mateix amb els altres pits de pollastre.
Escalfa oli en una paella ample, redueix la temperatura i col·loca els pits de pollastre i les branques de romaní, fregeix a foc moderat per cada costat durant uns 5 minuts i ofega a foc lent uns 10 minuts més.

Salsa:

Barreja bé el brou i tots els ingredients fins i tot la mostassa en una cassola, barreja bé i porta a ebullició.
Redueix el foc, i cuina a foc lent uns 15 minuts, assaona al gust.
Serveix amb els pèsols caputxins cuits al vapor.

Servir:

Talla els pits de pollastre.
Afegeix una mica de salsa en els plats, posa al damunt el pit de pollastre, i decora amb una mica de romaní.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se