Aletes de pollastre sobre Rosti de pastanaga

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Rosti de pastanaga:

Aletes de pollastre:

4 racions

Elaboració

Rosti de pastanaga:

Retalla les patates i les pastanagues amb el ratllador per, rosti.
Reparteix sobre la safata del forn coberta amb paper d'enfornar, condimenta al teu gust i barreja bé.

Aletes de pollastre:

Barreja les aletes de pollastre amb la salsa de xili dolç, i estén sobre, el rosti.

Cuina al forn:

Aproximadament 35 minuts al centre del forn preescalfat a 220 graus.
Finalment talla el coriandre ben fi, i empolvora pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se