Pizzes de pa de pagès

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

El pa millor que tingui un dia.
Posarem les llesques de pa al forn a torrar per les dues cares,quan estaran torrades les sucarem amb tomaquèt i oli i una mica de sal ferem unas llescas de les qaurem sucat els i posarem tonyina i un pols de formatge i unas quantes olives,unas altres sucades de tomaquet i posarem pernil cuit i un pols de formatge i tambe i posarem unas quantes olives,i les altres llescas els i posarem sobressada i quan estigin totes les llesques preparades les posarem al forn i quan veurem que es dereteix la sobressada i el formatge està gratinat estaran les llesque fetes es però que us agradi.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se