Pizzes de pa de pagès
Ingredients
- 1 pa de pagès 1/2 tallat
- 200 grams de pernil cuit
- 150 grams tonyina
- 100 grams de formatge rallat
- 100 grams de sobrassada
- Tomaques per sucar pa
- 100 grams d'olives cense pinyol
- Oli d'oliva verge
- Sal
Elaboració
El pa millor que tingui un dia.
Posarem les llesques de pa al forn a torrar per les dues cares,quan estaran torrades les sucarem amb tomaquèt i oli i una mica de sal ferem unas llescas de les qaurem sucat els i posarem tonyina i un pols de formatge i unas quantes olives,unas altres sucades de tomaquet i posarem pernil cuit i un pols de formatge i tambe i posarem unas quantes olives,i les altres llescas els i posarem sobressada i quan estigin totes les llesques preparades les posarem al forn i quan veurem que es dereteix la sobressada i el formatge està gratinat estaran les llesque fetes es però que us agradi.
Comparteix aquesta recepta: