Espagueti amb pesto de carabassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la carabassa tallada en cubs molt petits.
Premsa els alls.
Fregeix en una mica d'oli la carabassa i l'all premsat durant uns 5 minuts.
Desglaça amb el brou i cou a foc lent durant 5 minuts.
En una paella sense greix, torra les llavors de carabassa.
Pica, no molt fines, en el morter, les llavors torrades.
Cuina en aigua i sal, els espaguetis fins que estiguin al dente, retira i escorre bé.
Barreja bé amb la resta de l'oli, els cubs de carabassa, les llavors i el vinagre balsàmic.
Escampa el formatge i el pebre pel damunt i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se