Flam de préssec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Primer preparar el caramel. Posar en un potet el sucre, l’aigua i el suc de llimona i deixar a foc mig fins que el sucre es dissolgui i es formi un caramel d’un bonic color daurat avellana. Fer això amb molta compta ja que el sucre es crema ràpid i amarga.
Repartir el caramel en els 8 motllos de flam i deixar refredar.
Pelar els préssecs i picar la meitat en daus petits. Repartir els trossets sobre el caramel ja fred.
Batre els ous com si fos per truita, i sense deixar de batre incorporar la llet condensada i la llet normal.
Passar l’altre meitat del préssecs per la picadora i afegir a la mescla anterior.
Repartir la crema de préssec por els motllos i cuaiar-los al forn al bany maria a 180º aproximadament 30minutss.
Retirar del bany i deixar refredar completament.
Desemmotllar quan estiguin completament freds i servir (si es vol) acompanyats d’una mica de nata muntada (sense sucre).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se