Curri de llenties

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cobreix les llenties en un recipient amb aigua i renta breument.
Talla la ceba i els 2 grans d'all, fregir a foc mitjà en una olla gran durant uns 3 a 5 minuts.
Escorre les llenties i junt amb 1 litre d'aigua posa en una olla.
Agrega un dau de brou de carn. Si tens un brou, cassola, per descomptat, no ha d'afavorir el dau.
Assaona amb sal i pebre.
Cuina la barreja durant uns 35 minuts a foc mitjà.
Si et plau, remena regularment perquè les llenties poden enganxar-se en el fons de la cassola.
Si tens la sensació que no hi ha prou líquid, pots afegir una mica d'aigua.
Talla a daus petits i incorpora a l'olla junt amb el puré i el líquid que ha quedat en tallar-los.
Ara la cosa més important en aquesta recepta: agrega a les llenties, el condiment! La cúrcuma, el comí i el xili en pols.
Agrega 2 culleradetes de mostassa.
Assaona de nou amb sal i pebre.
Deixa cuinar el conjunt durant 20 minuts més.
Cuina l'arròs, tal com indica el fabricant o fins que estigui al dente.
Pica el julivert a trossos petits i posa juntament amb els cigrons a l'olla, cuina per altres 5 minuts.
Serveix junt amb l'arròs i ja està llest el curri de llenties!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se