Mousse de castanyes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja bé el puré de castanya amb el suc de taronja.
Bat la crema, que quedi ben dura.
Bat les clares d'ou amb sal.
Agrega a poc a poc, el sucre mentre remous.
Continua colpejant fins que la massa sigui molt ferma i brillant.
Barreja amb cura, la crema i les clares d'ou, una a la vegada, en el puré de castanyes.
Distribueix la mousse en gots.
Cobreix amb film de cuina i refrigera a la nevera durant almenys 3 hores.
Al moment de servir, adorna amb rodanxes de taronja i escampa pel damunt, cacau en pols.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se