Crema de taronja amb xocolata

Queda amb un gust i una textura semblant a un flam de taronja, però la xocolata domina molt i camufla el gust de la fruita. Si el tornés a fer, hi posaria un rajolí de Cointreau per potenciar el sabor de la taronja.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bateu els ous, el suc i el sucre. Repartiu-ho pels motlles individuals untats amb caramel líquid. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-ho refredar.
Escalfeu al microones la nata líquida, afegiu-hi la xocolata trossejada i la mantega i barregeu-ho bé fins a obtenir una crema homogènia. Repartiu-la als motlles i deixeu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se