Crema de taronja amb xocolata

Queda amb un gust i una textura semblant a un flam de taronja, però la xocolata domina molt i camufla el gust de la fruita. Si el tornés a fer, hi posaria un rajolí de Cointreau per potenciar el sabor de la taronja.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 600 ml de suc de taronja
  • 6 ous
  • 100 g de sucre
  • 100 g de xocolata de fondre
  • 100 ml de nata líquida
  • 25 g de mantega
  • Caramel líquid

4 racions

Elaboració

Bateu els ous, el suc i el sucre. Repartiu-ho pels motlles individuals untats amb caramel líquid. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-ho refredar.
Escalfeu al microones la nata líquida, afegiu-hi la xocolata trossejada i la mantega i barregeu-ho bé fins a obtenir una crema homogènia. Repartiu-la als motlles i deixeu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: