Llenties marroquines

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba, l'all i la pastanaga en una cassola amb 2 cullerades d'oli uns 5 minuts.
Afegeix el tomàquet trossejat i deixa que redueixi uns minuts. Incorpora totes les espècies i una mica de sal.
Agrega les llenties i cobreix-amb aigua.
Porta a ebullició i una vegada que arrenqui el bull cuina a foc mitjà-baix durant 50-60 amb la tapa posada.
Serveix ben calent amb una mica de julivert o coriandre fresc picat, no necessiten res més per estar boníssimes.
El temps de cocció de les llenties es pot escurçar molt utilitzant l'olla exprés, estaran a punt en uns 12-15 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se