Crema de sidra
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llima
- 35 grams de midó de blat de moro (Maizena)
- 5 dl de most de poma
- 20 grams de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 1 dl de crema
- ¼ de poma per a l'adorn
Elaboració
Ratlla la pell de llima.
Esprémer el suc de la llima.
Barreja el midó en un cassó amb una mica de most de poma.
Afegeix la resta de most de poma, la ratlladura de llima, el suc de la llima, el sucre i el sucre de vainilla.
Porta a bullir, remenant constantment.
Aboca la crema en els gots individuals.
Col·loca una pel·lícula transparent directament sobre la crema, i deixa que la crema es refredi a la nevera.
Al moment de servir, bat la crema amb el fuet fins que sigui ben compacta, afegeix a la crema de sidra i barreja bé.
Talla la poma en rodanxes.
Serveix els gots de crema de sidra amb una rodanxa de poma com adorn.
Comparteix aquesta recepta: