Farcellets de col farcits de carn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Col:

Farcit:

Cuina els farcellets de col:

4 racions

Elaboració

Col:

Talla el tronc.
Desprèn les fulles amb cura, talla planes les venes gruixudes.
Cuina, en porcions, en aigua amb sal durant aproximadament 5 minuts i esbandeix breument en aigua freda.
Col·loca vuit fulles grans sobre un drap de cuina, i reparteix fulles més petites per sobre.

Farcit:

Fregeix la carn i la salsitxa en l'oli.
Agrega, a poc a poc, la ceba i la sàlvia.
Escampa farina per sobre, barreja bé, aboca el brou de carn, i
assaona al gust.
Cuina a foc lent uns 5 a 10 minuts.
Afegeix els daus de patata, i barreja-ho tot bé.
Omple uniformement les fulles, amb el farcit, tomba les puntes de les fulles, que quedi un paquet i lliga amb fil de cuina.
Col·loca els paquets de col de manera que la part que hem tapat, quedi sobre la safata de forn ben greixada.
Aboca el brou i cobreix amb paper d'alumini.
Cuina a foc lent uns 40 minuts al mig del forn, preescalfat a 200 graus.
Passats 20 minuts, retira la fulla de paper d'alumini.
Al final de la cocció retira els paquets de col i reserva en un lloc calent
Tamisa el brou en una cassola, i redueix a uns 1 dl.
Agrega la crema i el puré de tomàquet, remena el conjunt i cuina
aproximadament 2 minuts.
Condimenta la salsa al teu gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se