Xocolata amb panna cotta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Posa en un cassó, la crema, el sucre i la tija i cuina durant uns 5 a 10 minuts, o fins quedi reduït a 5 ½ dl.
Aboca la crema bullida a través d'un tamís en un recipient. Dissol els fulls de gelatina ben pressionada en ella.
Distribueix la meitat de la crema en els gots.
Deixa solidificar a la nevera durant una hora i mitja.
Agrega la xocolata, negre a trossets, perquè es fonguin en la crema restant, i deixa reposar a temperatura ambient, la crema romandrà líquida.
Treu els gots de la nevera, i aboca la crema de xocolata a la part superior.
Cobreix els gots, col·loca novament a la nevera de 2 a 3 hores perquè la crema espessí
Al moment de servir adorna la panna cotta amb crema batuda, cacau en pols i perles de sucre d'or i plata per sobre.
El postra, de Panna cotta es pot conservar de 3 a 4 dies a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se