Fredolics amb col i pastanaga

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem i tallem a trossos les fulles de la col i les pastanagues.
En una olla hi posem sal i aigua. Quan bull hi tirem la col i les pastanagues.
Ho deixem coure uns 20 minuts.
Mentre, netegem els fredolics i els posem en una paella a coure fins que deixin anar tota l'aigua.
Uns 10 minuts.
Els salpebrem i deixem coure fins que quedin una mica rossos.
Escorrem la col i pastanaga.
En una paella gran hi posem la col bullida amb pastanaga, els fredolics i una mica del brou de pollastre. Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts. El brou té d'evaporar-se quasi tot.
Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se