Sípia estofada amb patates i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

Elaboració

Posem la sípia neta (tallada per la mitat, las potes separades i també les ales) en una cassola ,que tingui el cul gruixut, al foc ben baix i tapada. La deixem donant-li voltes de tant en tant, fins que casi se hagi begut la aigua que deixa anar.
M'entres fem un sofregit amb la ceba ben picolada i un parell de alls sencers i sense pelar.
Quan estigui a punt de ser rosa i afegim un grapat de pèsols, i donem uns quants tombs, posem el tomàquet triturat i deixem que faig i xup-xup fins que se hagi begut la seva aigua, i aboquem el vi blanc el pebre vermell, la punteta de cúrcuma i el got de aigua. Deixem que bulli una mica.
M’entres tallem a trossets la sípia i la afegim a la cassola, també ho fem amb les patates que ja tindrem pelades i tallades, esberla-des, afegim el suc que aura deixat la sípia. O deixem coure fins que estiguin fetes les patates, uns 20 minuts i o rectifiquem de sal.

30min

Notes

Si no i poseu cúrcuma i podeu posar una mica de pebre vermell picant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se