Tallarines amb pernil serrà i pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Col·loca les tallarines a l'olla, amb aigua salada bullint, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Escorre l'aigua, retira la pasta, i reserva.
Afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva a la mateixa olla escalfada, afegeix els porros i els alls i salta a foc mitjà fins que les verdures estiguin tendres.
Agrega els pèsols, el suc de llimona i la ratlladura de la llimona. A continuació, afegeix la pasta, reservada.
Remena bé i posa pel damunt el formatge parmesà ratllat, les tires de pernil serra, la menta fresca, i rega amb oli de xili.
Condimenta amb sal i pebre i serveix immediatament ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se