Estofat de porc amb espècies i cítrics

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el coll de porc a cubs mitjans.
Pela el gingebre i talla en rodanxes fines.
Posa la carn en un recipient i afegeix el gingebre, el grapat d'herbes, les baies de ginebre i el pebre.
Cobreix amb cervesa.
Deixa reposar a la nevera durant almenys 12 hores.
Escorre la carn i deixa de banda l'adob.
Pela les taronges i la bergamota i després fileteja les fruites pelades amb un ganivet ben afilat.
Escalfa l'oli d'oliva i la mantega (opcional) en una paella, afegeix les peces de carn, ben drenades i salta de tots costats.
Talla les cebes en anells gruixuts, posa a la paella i salteja durant 5 minuts.
Afegeix el midó de blat de moro i remou durant 5 minuts.
Afegeix l'all, la ratlladura de les taronges i la bergamota, condimenta amb sal i pebre i agrega una porció de l'adob.
Cuina a foc lent durant uns 60 a 75 minuts.
A continuació, afegeix els filets de taronja i bergamota.
Cuina a foc lent durant 5 minuts més.
I serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se