Postres de crema amb poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Bull el suc de poma, la ratlladura i el suc de ½ llima de 15 a 20 minuts, tamisa, cobreix i deixa refredar durant uns 30 a 60 minuts.
Cuina el sucre i l'aigua fins que el sucre caramel·litzi i prengui un color marró clar.
Retira la paella del foc.
Afegeix la mantega i deixa que es fongui.
Agrega els daus de pomes.
Torna la paella al foc.
Desglaça amb suc de poma, i afegeix la polpa i la tija de vainilla.
Tapa i cuina a foc suau durant uns 5 a 10 minuts.
Retira i deixa refredar.
Bat la crema amb el sucre glaç fins que estigui ben rígida, mentrestant bes afegint lentament el suc de poma cuit.

Guarnició:

Barreja el sucre i la closca de llima en un morter o a mà.
Omple els gots amb una capa de poma en el fons, al damunt una capa de crema i per sobre reparteix la barreja de sucre i llima.
Serveix acompanyat d'unes galetes al teu gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se