Espirals i cubs de pollastre, amb salsa de formatge

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre en cubs d'aproximadament 1 cm.
Condimenta amb flor de sal i fregeix amb oli, a foc mitjà durant uns 5 minuts.
Treu de la paella i reserva en un lloc calent.
Cuina les espirals en aigua salada durant uns 10 minuts.
Escorre bé.
Esprem els espinacs, talla més o menys a trossets, més aviat grossos.
Escalfa la crema, en una paella ampla.
Talla el formatge a daus i afegeix a la salsa.
Deixa que el formatge es fongui a foc lent, tot remena'n bé la salsa.
Barreja en la salsa, la pasta, els espinacs i els cubs de pollastre, i deixa que s'escalfi bé.
Condimenta al gust, amb flor de sal, pebre de caiena i suc de llimona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se