Vermicelles, fideus de castanyes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Porta la llet a ebullició.
Agrega les castanyes pelades, i cuina a foc lleuger.

Temps de cocció:

Castanyes fresques: 40-50 minuts.
Castanyes congelades: 10-20 minuts.
Tritura les castanyes fins a obtenir una massa ben fina, i deixa refredar.
Bull l'aigua, el sucre i les llavors de vainilla durant uns 15 minuts, fins que la barreja quedi un xarop.
Afegeix el xarop calent a la massa de castanyes i barreja bé. Afegeix el kirsch, si ho desitges.
La massa ha de quedar suau i amb consistència per untar.
Col·loca els merengues en quatre plats.
Amb la premsa de Vermicelles o amb el Passevite prem directament la massa de castanyes sobre els merengues.
Adorna per sobre, amb la crema batuda i les cireres.
Serveix immediatament.
La massa de castanyes es pot preparar el dia anterior.
Mantén a la nevera fins al moment d'usar.
La massa de castanyes es pot congelar durant uns 12 mesos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se