Ous amb salsa d'espècies

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pasta d'espècies:

Ous:

4 racions

Elaboració

Pasta d'espècies:

Remulla els xilis amb aigua tèbia durant 15 minuts.
Escorre, treu la tija i elimina les llavors.
Aixafa en el morter fins a obtenir una pasta ben fina, els xilis, el coriandre, el comí i les llavors de mostassa.
Afegeix la cúrcuma, el sucre, el vinagre i barreja bé tot.
Reserva la pasta d'espècies.

Ous:

Bull els ous coberts d'aigua i cuina durant 6 minuts des del punt d'ebullició.
A continuació, refreda immediatament amb aigua ben freda. Pela els ous amb cura i asseca amb paper de cuina.
Prepara les cebes tendres.
Talla el verd en anells fins i deixa de banda.
Pica finament els tubercles blancs.
Pela i pica els alls.
Escalfa la mantega en una paella petita.
Fregeix el blanc de les cebes i l'all, fins que la ceba es torni vidriosa.
Afegeix 1 ½ a 2 cullerades de pasta d'espècies, reservada, i salta breument. Afegeix la llet de coco i cou la salsa a foc mitjà durant uns 10 minuts.
Agrega la meitat del verd de la ceba de primavera a la salsa i condimenta amb sal i pasta d'espècies.
Escalfa oli en una paella i fregeix els ous durant 2 o 3 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.
Col·loca els ous en plats profunds preescalfats i aboca una gran quantitat de salsa.
Escampa la resta del verd de la ceba pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se