Pesto de col-kale amb xili

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Retira les tiges gruixudes de la col
Talla les fulles en tires de 2 cm d'ample.
Blanqueja en aigua salada durant uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escorre bé.
Tritura la col-kale, amb l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix el formatge, pecorino i el pebre de cayenne.
Condimenta amb sal i pebre, si és necessari.
Omple el pesto de col-kale en recipients de vidre i tanca.
Cobert amb oli es conserva per bastant tem a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se