Pesto de col-kale amb xili
Ingredients
- 300 grams de col kale
- 2 dl d'oli d'oliva
- 2 culleradetes de suc de llimona
- Sal
- Pebre
- 30 grams de formatge pecorino ratllat
- 3 culleradetes d'escames de xili
1 racions
Elaboració
Retira les tiges gruixudes de la col
Talla les fulles en tires de 2 cm d'ample.
Blanqueja en aigua salada durant uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escorre bé.
Tritura la col-kale, amb l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix el formatge, pecorino i el pebre de cayenne.
Condimenta amb sal i pebre, si és necessari.
Omple el pesto de col-kale en recipients de vidre i tanca.
Cobert amb oli es conserva per bastant tem a la nevera.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
731 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c