Pesto de col-kale amb xili

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 300 grams de col kale
  • 2 dl d'oli d'oliva
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • Sal
  • Pebre
  • 30 grams de formatge pecorino ratllat
  • 3 culleradetes d'escames de xili

1 racions

ElaboraciĂł

Retira les tiges gruixudes de la col
Talla les fulles en tires de 2 cm d'ample.
Blanqueja en aigua salada durant uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escorre bĂŠ.
Tritura la col-kale, amb l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre fins a obtenir un purĂŠ ben fi.
Afegeix el formatge, pecorino i el pebre de cayenne.
Condimenta amb sal i pebre, si ĂŠs necessari.
Omple el pesto de col-kale en recipients de vidre i tanca.
Cobert amb oli es conserva per bastant tem a la nevera.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pesto de col-kale amb xili

Enllaça aquesta recepta:

335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!