Postres amb cireras i mato
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de mato
- 100 grams de sucre
- 2 sobres de sucre de vainilla
- 400 grams de crema
- 3 llesques pa de Zwieback
- 100 grams de xocolata
- 100 gams d'ametlles
- 2 cullerades de sucre
- Una mica de licor de cireres (Kirsch)
- 1 llauna de cireres agres (reserva el suc de les cireres)
- 2 sobres d’estabilitzant de nata
Elaboració
Bat el mato, el sucre, el sucre de vainilla i una mica de crema fins que quedi cremós.
Barreja el zwieback triturat, el xocolata ratllat, les ametlles, el sucre i remena be.
Afegeix el licor de cireres i barreja tot bé.
Bat la crema restant amb el sucre de vainilla
Prepara las copes de maner següent: En el fons posa una capa de Zwieback, al damunt una capa de mato, a sobre unes cireres amb una mica de suc, al damunt repeteix el Zwieback i finalment una capa de crema batuda i unes cireres com a decoració.
Refrigera a la nevera fins el moment de servir.
Comparteix aquesta recepta: