Postres amb cireras i mato

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bat el mato, el sucre, el sucre de vainilla i una mica de crema fins que quedi cremós.
Barreja el zwieback triturat, el xocolata ratllat, les ametlles, el sucre i remena be.
Afegeix el licor de cireres i barreja tot bé.
Bat la crema restant amb el sucre de vainilla
Prepara las copes de maner següent: En el fons posa una capa de Zwieback, al damunt una capa de mato, a sobre unes cireres amb una mica de suc, al damunt repeteix el Zwieback i finalment una capa de crema batuda i unes cireres com a decoració.
Refrigera a la nevera fins el moment de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se