Flam de taronja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 150 graus.
Ratlla la closca de taronja ben fina, i esprem el suc.
Tritura, la ratlladura, i el suc, amb la crema, els ous, el sucre i la pasta de vainilla.
Posa els motlles en una safata, de gratinar.
Distribueix la massa en els motlles.
Omple la safata de gratinar amb aigua calenta a 1 cm per sota de la vora dels motlles.
Enforna els flams, enmig del forn durant aproximadament 1 hora, retira i deixa refredar.
Refrigera a la nevera durant 2 hores.
Al moment de servir, talla els fruits de la passió en meitats i distribueix la polpa per sobre dels flams.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se