Espagueti amb Mandonguilles al xili

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull aigua en una olla gran.
En un bol gran, posa el pa i la llet.
Deixa que el pa es remulli i tot seguit, esprem l'excés de llet.
En el mateix bol, afegeix el pa, l'ou, la carn picada, la meitat del julivert, la meitat del formatge i assaona amb sal i pebre.
Fes les boles de mandonguilla i reserva.
En una paella gran, cuina suaument l'all i el Xili, en oli d'oliva.
Afegeix les mandonguilles i cuina a foc suau.
Afegeix, els tomàquets xerri i salta durant 2 minuts, després assaona amb sal i pebre al gust.
Agrega el vi i redueixi la barreja a la meitat.
Cuina la pasta d'acord amb les instruccions del paquet, i reserva ½ tassa del líquid de cocció.
Escorre la pasta, barreja amb la salsa i afegeix el líquid de cocció reservat.
Cuina la pasta amb la salsa per un minut, treu la paella del foc i afegeix la resta de formatge i julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se