Mousse de formatge amb colís de baies

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la mousse:

Per al colís de baies:

Per les "engrunes" de galetes:

Elaboració

Per la mousse:

En un bol mitjà bat a mà, el formatge amb el sucre en pols, la vainilla i el suc de la llimona.
Remena bé amb l'ajuda d'una espàtula.
En un altre bol gran posa la nata i bat amb l'ajuda d'una batedora.
Barreja les dues cremes de forma envoltant fins a aconseguir una barreja uniforme.
Refrigera.

Per al colís:

En una paella a foc mitjà-alt afegeix els fruits vermells amb una mica de sucre al gust i deixa cuinar.
Quan estigui una mica reduït, flameja les baies amb una mica de licor.
Això és opcional, però li dóna un toc molt ric.
Finalment tritura, el collís i cola per convertir-lo en una crema suau i sense grumolls.
Reserva.

Per les "engrunes" de galetes:

En una trituradora col·loca les galetes i les tritures que quedin en pols.
En un cassó a foc mitjà-alt col·loca el sucre i deixa caramel·litzar.
Un cop s'acabi de fondre tot el sucre, afegeix la mantega i remena bé.
Finalment afegeix la galeta triturada i barreja bé.
Estenem sobre paper vegetal i deixa refredar.
Per al muntatge hi ha diverses opcions.
Omple un cèrcol metàl·lic amb la mousse i refreda unes hores, a la nevera.
Serveix sobre un plat.
Decorem amb el colís i les "engrunes" de galetes.
Una altra opció és: En un got com la fotografia


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se