Hamburgueses de patata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En un cassó bull les patates, amb la pella, deixa que s'evapori durant un curt temps, pela encara calentes i fes un puré, amb el premsa, patates
Barreja immediatament amb la sal, el rovell d'ou, la nou moscada i la farina.
Fregeix la cansalada i l'escalunya en una paella, afegeix, el julivert, i barreja amb el puré de patata.
Sobre una mica de farina espolsada al damunt de la superfície de treball, fes rotllos d'aproximadament uns 6 cm Ø.
Talla llenques de prop de 2 cm de gruix.
Rosteix durant 3 a 4 minuts a la mantega calenta, banda i banda fins que quedin daurades.
Disposa sobre les hamburgueses, crema fresca i cibulet.
Aquestes hamburgueses les pot acompanyar amb una bona amanida del tems.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se