Crema catalana amb poma caramel·litzada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Puré de poma:

Per a la crema:

8 racions

Elaboració

Puré de poma:

Pela i talla a daus les pomes, barreja amb el sucre i la llimona i cou en un recipient tapat fins que les pomes estiguin tendres i es puguin aixafar amb una forquilla.
Reserva.

Per a la crema:

Posa a bullir la llet amb la canyella i la llimona.
Apaga el foc i deixa que reposi uns 30 minuts per intensificar el seu sabor.
Bat els rovells amb el sucre, afegeix la Maizena i barreja bé.
Posa a escalfar la llet (treu la canyella i la pell de llimona) agrega a la barreja d'ous i remou fins que espesseixi.
Posa el puré de poma en el fons dels gots i aboca a sobre, la crema.
Deixa refredar i guarda en la nevera unes hores.
Escampa sucre per sobre i caramel·litza amb ajuda d'un bufador.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se