Patates al forn amb ricota i mel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Barreja les patates amb els grills de llimona, la pela ratllada de la llimona, la mantega, el xili, la farigola i les especies, barreja tot bé i reparteix sobre la safata del forn.
Enforna la safata, en el forn preescalfat a 200 graus, i cuina durant 15 minuts.
Barreja la ricotta amb les dues cullerades de suc de llimona, i ruixa pel damunt de les patates, enforna novament i cuina 10 minuts més.
Retira del forn i distribueix pel damunt, la mel amb la farigola.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se